Васко Кръпката ще пее благотворително за Ицо Брадата

1012
Ицо Брадата

Популярният блус и рок изпълнител Васко Кръпката и Димо с рок бандата P.I.F  ще пеят на благотворителен концерт в помощ на известния смолянски музикант Христо Иванов – Ицо Брадата, който се нуждае от помощ за операции на двете тазобедрени стави. В същото време има сериозно съпътстващо заболяване – венозна недостатъчност, което допълнително усложнява състоянието му. Необходимата сума за лечението е 20 000 (двадесет хиляди) лева.

Концертът ще се проведе на 5-ти септември от 18:00 часа в Зала 1 на Родопския драматичен театър в Смолян. В него ще се включат Фолклорен ансамбъл „Родопа“ , Общински духов оркестър, както и сборна формация от смолянски рокаджии. Входът е с дарение от пет лева.

От 18:00 часа на 5-ти септември във фоайето на театъра, ще се проведе и благотворителен търг на картини. Художниците от Смолян Румен Найденов , Здравко Палазов и техните пловдивски колеги Росен Русев и Станимир Видев даряват свои платна за благородната кауза.

Ицо Брадата е известен от близкото минало смолянски музикант. След завършване на Института за културно-просветни кадри в Хасково започва музикалната си кариера. Бил е бас китарист на „Виевската група“ и „Кутелската група“. Голям приятел е на Васко Кръпката. Той е основател на единствения по рода си джаз-рок клуб в Смолян. Неговите съграждани го познават като запален рокаджия, добър музикант и страхотен приятел.

От години има музикален магазин до Клуба на дейците на културата в града.

Банкова сметка, титуляр:
Иван Христов Иванов
УниКредит Булбанк
IBAN: BG63UNCR70001523607036

Коментари

коментара

Реклама