Студентка от Смолян изчезна безследно в Стара Загора

16447
Илияна Петкова

22-годишната Илияна Петкова от Смолян е изчезнала безследно в неделя в Стара Загора. Това съобщи пред „Отзвук“ сестра й Николина. Ликът на момичето със съобщение „Издирва се“ е качен във фейсбук групата „Истината за Стара Загора“. Илияна е била в неделя с приятеля си в района на автогарата в града. Разделили се и от тогава никой не я е виждал. Приятелят й подал сигнал в полицията вчера.

Илияна е завършила „Рехабилитация“в Медицинския колеж в Стара Загора. В момента следва магистратура „Кинеизетерапия“ в Националната спортна академия.

„Сестра ми няма в себе си телефон. Смятала, че го е загубила, когато е тръгнала в неделя от София към Стара Загора. Впоследствие съквартирантката й е намерила апарата в общежитието“, разказа Николина, която преди дни е заминала при родителите си в Германия за празниците.

Илияна не пожелала да отиде при тях, за да може да бъде с приятелите си. Според Николина сестра й досега не е изчезвала за толкова време. Семейството се е свързало с всички приятели на момичето, но засега никой не я е виждал. „Говорихме с баба и дядо, те проверяват жилището ни в Смолян, но и там я няма“, допълни Николина.

„Много сме притеснени, но не губим надежда“, каза майка й Диана Петкова.

„Отзвук“ се обръща към всеки, който има някаква информация за Илияна да се обади на тел. 112 или на 0889805601 (Николина Петкова).

Коментари

коментара

Реклама