Шофьори негодуват заради храсти, посяти до паркинг

1207
С около 10 маневри това "Ауди" успя да излезе от "капана"

„Всеки ден има по някоя ожулена кола. Кой идиот реши точно тук да се засадят тези храсти“, каза вчера служител на смолянския театър, след реакция на жена за спрените напречно две коли. Паркингът на служебния вход на РДТ „Николай Хайтов“ се използва от работещите в театъра, в ансамбъл „Родопа“, и посетителите на заведението „Театро“. От два месеца обаче паркирането става с опъване на нерви и хиляди маневри. Причината е, че някой от Община Смолян реши да премести жив плет от друго място и да го засади пред театъра. Още на следващия ден на паркинга настана суматоха, която и до днес продължава.

Засяването на храстовидната растителност значително стесни паркинга пред театъра

Вместо управата да вземе решение да се разшири паркингът, стана така, че да не може да се паркира и маневрира. Влезе ли по-голяма кола, няма излизане.
„Щяха цялата ивица да я засеят с храсти, ако не бяхме на турне. Както винаги паркираме на бордюра, за да има място за минаване на колите. Същият ден обаче пътувахме и така спасихме половината паркинг“, каза осветител на театъра. Преди да бъде засят живият плет до паркинга спокойно паркираха над 25 автомобила.

Коментари

коментара