Съзвездие от поп и фолк изпълнители на фестивала за двугласно пеене в Неделино

977

Община Неделино стяга наситен и разнообразен музикален коктейл от групи и изпълнители по време на фестивала за двугласно пеене. И в трите дни от 1 до 3 септември едно след друго ще се редуват изпълнения на фолклорни състави и изпълнители, поп фолк звезди и поп изпълнители.

Празникът ще започне на 1 септември в 11,00 часа с изпълнения на Виевската фолк група, която ще даде старт на програмата на фестивала. След традиционния фолклор на сцената ще излезе фолкзведата Емилия. За почитателите на рапа община Неделино е поканила Криско, който ще пее от 22 до 23,30 часа. На следващия ден – събота, е предвиден концерт на Филип Синапов от 10 часа и на оркестър „Канарите“ от 18,30 часа. След народните ритми следват изпълнения на Орлин Горанов. Денят завършва с концерт на Джена.

Фолклорните изпълнения продължават и в неделя с Ангелина Милева и танцова формация „Антик“. Следва концерт на Миро, за любителите на поп фолка в 21,30 часа ще бъдат изпълненията на Алисия и гръцката зведа Йоргос Ясемис.

И през трите дни ще има концерти от фестивалната програма. През първия ден са изявите на местни фолклорни състави и танцова група от Македония, в събота ще участват международни групи от Швейцария, Литва и Гърция, както и на голямата малка певица от село Изгрев Катя Минчева. В неделя е третият концерт от фестивалната програма, която ще завърши с награждаване на победителите. Богатият музикален коктейл приключва в полунощ срещу понеделник със светлинно шоу.

Цялата програма вижте тук: Национален фолклорен фестивал за двугласно пеене – Неделино ‘2017

Коментари

коментара

Реклама