РИОСВ старитира конкурс за литературно произведение

132

Регионалната инспекция по околната среда и водите (РИОСВ)– Смолян, обявява конкурс за литературно произведение (есе, стихотворение, разказ и др.) на тема „Моите добри навици за намаляване на отпадъците“. Той е част от инициативите на инспекцията по повод „Европейската седмица за намаляване на отпадъците“, която тази година ще се проведе в периода 16-24 ноември.

РИОСВ – Смолян кани всички млади хора на възраст между 10 и 20 години с интерес към литературата и околната среда да споделят своите „добри навици“, допринасящи  за намаляване на отпадъците.  Участниците ще бъдат разделени в две възрастови групи – от 10 до 15 години и от 15- до 20-годишна възраст, като от  всяка група ще бъдат излъчени трима победители, класирани на първо, второ и трето място.

За участие в конкурса е необходимо да изпратите своите литературни  произведения на e-mail адрес:  infocenter@mbox.contact.bg в срок от 22 октомври до 15 ноември 2019 г. включително. Пълният регламент на конкурса можете да намерите на адрес: https://smolyan.riosv.com/main.php.

 

Коментари

коментара

Реклама