Предизборната кампания на НФСБ стартира от „Родопската Шипка”

1136

Началото на своята предизборна кампания за местния вот, патриотите от Националния фронт за спасение на България (НФСБ) бе дадено на 4 октомври 2019 г. на връх Средногорец, останал в народната памет като „Родопската Шипка”.

С националното знаме и родопска гайда, към паметника се отправиха членовете на предизборния щаб, кандидатът за кмет на община Смолян и кандидатите за общински съветници, членове на партията и симпатизанти.

Към участниците в тържеството се обърна с пламенно слово Владимир Гърбелов, кандидат за кмет на община Смолян. В него той говори за безпримерния героизъм на 21-ви Средногорски полк преди 107 години, донесъл на върха на щиковете си свободата на родопчани. Гърбелов подчерта символния момент, че в навечерието на честванията на Освобождението на Родопите от турско робство на това свято място стартира предизборната кампания на патриотите от НФСБ.

От името на общинското и областното ръководство на партията бяха поднесени цветя пред паметника-костница, като преди това кандидатите за съветници изчистиха старите венци и изсъхнали букети, останали още от 3 март, загрозяващи лицето на монумента.

След поклонението Владимир Гърбелов представи листата и пожела успех на кампанията, заявявайки, че на избирателите им е омръзнало проточилото се цяло десетилетие статуктво и на предстоящия вот на 27 октомври, те ще потърсят своите волеизразители в новите „неопетнени” партии и техните представители.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментари

коментара

Реклама