ПМГППМГ „Васил Левски“ е на финала в конкурс за оборудване на новата спортна зала

1366

ППМГ „Васил Левски“ – Смолян, се бори с още три учебни заведения за безплатно оборудване на спортната зала от „Декатлон“. В надпреварата до финала са стигнали още СУЕО „А. С. Пушкин“ – Варна, ОУ „Генерал Сколебев“ – Скобелево, ОУ „Проф. Иван Батаклиев“ – Пазарджик.

Новата спортна зала на Математическата гимназия в Смолян ще бъде готова през тази година. Учениците са направили клип, с който са включени да участват в проект на веригата магазини за спортни стоки „Декатлон“. Победителят ще получи цялостно оборудване на залата.

Гласуването е онлайн на сайта на веригата, като за това е нужно да се направи карта „Декатлон“, която е напълно безплатна. Процедурата отнема пет минути и е на адрес https://card.decathlon.bg/glasuvane.

Карта „Декатлон“ дава безплатни услуги, персонализирани съвети и още предимства.
Гласуването е от 15-то число до края на съответния месец. Победителите ще бъдат обявени в страницата и по и-мейл до всички притежатели на карта. С гласуването си всеки дава своя глас за тези, които вярваш, че трябва да спечелят. Така помагаш на децата да променят играта – да спортуват повече в училище с чисто ново оборудване, осигурено от „Декатлон“, пише в сайта на магазина.

Коментари

коментара