Откриха скелет на изчезнал миналата година мъж

1763
80-годишният Хамид Емирски

54-годишен жител на маданското село Средногорци откри човешки череп и кости в имота си. Мъжът се натъкнал на злокобната находка в събота преди обяд докато обикалял ливадата си в местността Камбозови лъки, до бившия рибарник в селото. Сигналът в полицията е подаден в 10,15 часа. Незабавно след получаване на сигнал, на мястото се пристигнала дежурна оперативна група при РУ-Мадан.

От проведените оперативно-издирвателни мероприятия се установява, че намерените кости, вероятно са на 80-годишният Хамид Емирски от Средногорци, който бе обявен за издирване на 2 октомври 2018 г. Предстои да бъде извършена ДНК- експертиза, която по безспорен начин да идентифицира намерените останки.

80-годишния Хамид Емирски последно бе забелязан в района на хижа „Хевея ким“. Минувачи го видели да се прибира, подпирайки се с бастуна, към селото. 20 минути по-късно същите хора  се учудили, че не го срещнали на пътя.  На сутринта станало ясно, че мъжът не се прибрал в къщи. В издирването се включиха полиция, жандармерия и местни жители, но възрастният мъж така и не бе открит.

Коментари

коментара

Реклама