Немска фирма дари 2 000 евро на община Мадан

1134

Чек на стойност 2 000 евро дари немска фирма на Община Мадан. Зад добрата кауза застанаха за пореден път собственикът на фирма за производство на висококачествено, сертифицирано защитно облекло „HB Protective Wear Productios GmbH & CO.KG“ – Клаус Бертхолд и местният бизнесмен, собственик на фирма „Омелия“ – Ясен Керменов.

Средствата ще бъдат изразходени за закупуване на нови функционални болнични легла за пациентите на МБАЛ „Проф. Д-р К.Чилов“ – град Мадан.
Дарението беше прието от зам.- кмета на община Мадан Явор Орлов, който изрази благодарност от името на кмета и цялото общинско ръководство към дарителите за отношението и примерът, който показват, чрез поредния им благороден жест, като ги увери, че винаги са добре дошли в Мадан.

Преди да връчи чекът, мениджърът по производство в немската фирма Йоахим Лорсбах, сподели, че винаги с огромно удоволствие посещава Мадан и всеки път остава приятно изненадан как от година на година, общината изключително много се променя.
Припомняме ви, че през 2012г. същите дарители, зарадваха с 205 бр. чисто нови дюшеци ДГ„Елица“, подсигуриха екипчета за детския футболен отбор, а през 2017г. закупиха най-различни необходими уреди за децата от ЦСРИ „Детелина“.

Коментари

коментара

Реклама