Хотел „Родопски дом“ – Чепеларе, търси

181

Хотел „Родопски дом“ – Чепеларе,
търси готвачи/ки, сервитьори/ки целогодишно. Осигурена квартира.
тел: 0888 722 533

Коментари

коментара

Реклама