Фотокапан заснел изчезналия Ивелин край Турян, днес са го видели в Чокманово

1831
Снимката, направена от фотокапана за мечки край село Турян.

Фотокапан за мечки е заснел изчезналия младеж от Смилян. Ивелин Узунов е в неизвестност от петък сутринта. След като излезнал от дома си посетил магазин в селото, се установява от камерата на обекта. По-късно се обадил на баща си, като обяснил, че е в Смолян и щял да се прибира. След това телефонът му бил изключен и никой повече не е разговарял с него.

Ивелин Узунов е на 20 години, висок 1.80 метра, с кафяви очи. В деня на изчезването си бил облечен в сив суитчър и черен панталон. Първоначално то бе обявен за местно издирване, след което за общодържавно.

Пети ден на територията на селата Смилян, Турян, Кремене и останалите населени места се провежда издирвателна акция. В претърсването участват служители на Областната дирекция на МВР, Районното управление, пожарната, следово куче и около стотина доброволци. От Гранична полиция е предоставена техника за нощно виждане.

Тази сутрин в полицията е получен сигнал, че момчето е забелязано по пътя за село Чокманово. Незабавно екипи на полицията, доброволци от селото, горски служители, граничари, ловджии, разбира се и семейството му, обхождат мястото, където е видян за последно.

Коментари

коментара