Десетки метри колата влачила Димитър по урвата

10447
Колата е смачкана до неузнаваемост.

Близо три часа продължи операцията по изваждане на тялото на 27-годишния Димитър Семерджиев от Кутела от гората. Наложи се да бъде направена просека, за да стигне техниката до местопроизшествието.

Димитър изчезна на 11 май т.г. с колата на баща си „Пежо 307”. Същият ден е засечен от камера на Пампорово, след което следите му се изгубват. Въпреки щателните претърсвания в района на Стойките, Широка лъка и Пампорово, той не е открит. Тази сутрин при мащабно претърсване в деретата от курорта към областния град полицаи се натъкват на смачканата до неузнаваемост кола, обърната по таван, и младият мъж, който лежал бездихан затиснат от ламарините.

По първоначална информация Димитър се движел в посока Смолян. Карал е твърде бързо и след лек завой губи управление и полита в урвата под пътя. В пясъка край тротоара все още личаха следите от гумите, без обаче да има спирачен път. Автомобилът е летял над сто метра в дерето. Предполага се, че шофьорът е изпаднал и колата го е влачила надолу по склона между дърветата.

На местопроизшествието бе извършен оглед от криминалисти и съдебният лекар д-р Тодор Добрев. След изваждане на тялото то бе приведено за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

Коментари

коментара

Реклама