9 C
Smolyan
понеделник, февруари 18, 2019
Начало Контакти

Контакти

Вестник “Отзвук” – Смолян, е основан на 18 май 1993 година като регионален седмичник, разпространяващ се основно на територията на Смолянска област. За кратко време „Отзвук“ успява да се превърне в безспорен лидер в местния печат и да стане най-тиражният вестник в Родопите. Успех на вестника носят по-високите професионални стандарти в списването му, журналистическите разследвания и позицията му на коректив на управляващите, независимо кои са те. Изданието има подчертан регионален облик. Публикува преимуществено журналистически текстове за и от Родопите. От 25 до 40% от съдържанието на вестника са реклами и обяви.

Вестник “Отзвук” е член на Българската асоциация на регионалните медии и е сред първите, присъединил се към Етичния кодекс на българските медии. От 15.09.2016 г. вестникът излиза два пъти седмично – в понеделник и четвъртък.

Адрес:

ВестникОтзвук“
4700, гр. Смолян, бул. „България“ № 8
0878 777 500 (главен редактор)
0878 777 791 (реклами и обяви)
Email: otzvuk@abv.bg

За нас

Otzvuk.bg е онлайн издание на вестника за живота в Родопите – „Отзвук“, който се издава в сърцето на планината на Орфей – Смолян.

Send us a message!

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

От 3 000 от 10 000 лева глоба за непочистени речни...

РИОСВ – Смолян разпореди общините да почистят речните корита и прилежащите им територии от отпадъци. В изпълнение на заповед на министъра на околната среда...
Close