10 C
Smolyan, BG
вторник, ноември 21, 2017
Начало Контакти

Контакти

Вестник “Отзвук” – Смолян, е основан на 18 май 1993 година като регионален седмичник, разпространяващ се основно на територията на Смолянска област. За кратко време „Отзвук“ успява да се превърне в безспорен лидер в местния печат и да стане най-тиражният вестник в Родопите. Успех на вестника носят по-високите професионални стандарти в списването му, журналистическите разследвания и позицията му на коректив на управляващите, независимо кои са те. Изданието има подчертан регионален облик. Публикува преимуществено журналистически текстове за и от Родопите. От 25 до 40% от съдържанието на вестника са реклами и обяви.

Вестник “Отзвук” е член на Българската асоциация на регионалните медии и е сред първите, присъединил се към Етичния кодекс на българските медии. Издател на вестника е “Отзвук” ООД. От 15.09.2016 г. вестникът излиза два пъти седмично – в понеделник и четвъртък.

Адрес:

Отзвук“ ООД
4700, гр. Смолян, бул. „България“ № 8
0878 777 500 (главен редактор)
0878 777 791 (реклами и обяви)
Email: otzvuk@abv.bg

За нас

Otzvuk.bg е онлайн издание на вестника за живота в Родопите – „Отзвук“, който се издава в сърцето на планината на Орфей – Смолян.

Send us a message!

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Със 100 евро глобили тираджия за неспазена дистанция в Германия

Сто евро глоба отнесъл нашенец за неспазване на дистанция на магистрала в Германия. За солената санкция, която вече е набъбнала на 128,50 евро, се...
- Advertisement -
Close