7 C
Smolyan
петък, април 19, 2019
Начало Контакти

Контакти

Вестник “Отзвук” – Смолян, е основан на 18 май 1993 година като регионален седмичник, разпространяващ се основно на територията на Смолянска област. За кратко време „Отзвук“ успява да се превърне в безспорен лидер в местния печат и да стане най-тиражният вестник в Родопите. Успех на вестника носят по-високите професионални стандарти в списването му, журналистическите разследвания и позицията му на коректив на управляващите, независимо кои са те. Изданието има подчертан регионален облик. Публикува преимуществено журналистически текстове за и от Родопите. От 25 до 40% от съдържанието на вестника са реклами и обяви.

Вестник “Отзвук” е член на Българската асоциация на регионалните медии и е сред първите, присъединил се към Етичния кодекс на българските медии. От 15.09.2016 г. вестникът излиза два пъти седмично – в понеделник и четвъртък.

Адрес:

ВестникОтзвук“
4700, гр. Смолян, бул. „България“ № 8
0878 777 500 (главен редактор)
0878 777 791 (реклами и обяви)
Email: otzvuk@abv.bg

За нас

Otzvuk.bg е онлайн издание на вестника за живота в Родопите – „Отзвук“, който се издава в сърцето на планината на Орфей – Смолян.

Send us a message!

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Величието на автентичната народна песен

Генът на идентичността на историческата съдба на населението по долината на река Въча от Кричим на юг до географския сектор Мугла-Кестен-Водни пад, Кожаре и...
Close