25 C
Smolyan
неделя, юни 16, 2019
Начало Контакти

Контакти

Вестник “Отзвук” – Смолян, е основан на 18 май 1993 година като регионален седмичник, разпространяващ се основно на територията на Смолянска област. За кратко време „Отзвук“ успява да се превърне в безспорен лидер в местния печат и да стане най-тиражният вестник в Родопите. Успех на вестника носят по-високите професионални стандарти в списването му, журналистическите разследвания и позицията му на коректив на управляващите, независимо кои са те. Изданието има подчертан регионален облик. Публикува преимуществено журналистически текстове за и от Родопите. От 25 до 40% от съдържанието на вестника са реклами и обяви.

Вестник “Отзвук” е сред първите, присъединил се към Етичния кодекс на българските медии. От 01.01.2018 г. вестникът излиза веднъж седмично – в петък.

Адрес:

ВестникОтзвук“
4700, гр. Смолян, ул. „Димитър Благоев“ № 18
0878 777 500 (главен редактор)
0878 777 791 (реклами и обяви)
Email: otzvuk@abv.bg

За нас

Otzvuk.bg е онлайн издание на вестника за живота в Родопите – „Отзвук“, който се издава в сърцето на планината на Орфей – Смолян.

Send us a message!

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Училището в Чепинци е на трето място на матурата след две...

За първи път селско училище се класира на челните места в България по най-добри резултати от матурата. Средното училище в село Чепинци "Христо Ботев"...
Close