Безплатни годишни прегледи на коли и камиони обяви смолянска фирма

3673
Пунктът за прегледи се намира в бившия гараж на "Редки метали"

Промоцията ще трае през целия месец юни, съобщи уравителят на „Чек ауто“ ООД Йордан Налбантов

„Чек ауто“ ООД с управител Йордан Налбантов обяви безплатни технически прегледи на коли и камиони. Промоцията на фирмата е в сила от 1 юни и ще продължи до края на месеца.

„Реших да направя този подарък на смолянчани, защото хората, които живеят в нашия регион са много бедни. Усещам че доста от тях не минават технически прегледи заради липса на пари. Те изчакват и тогава се налага да плащат глоби на КАТ вместо да си платят прегледа. Това е един вид глътка въздух за хората, да видят, че има някаква социална политика и в нашия град от страна на бизнеса. Може да е мъничко, но предполагам, че ще бъде полезно“, каза Йордан Налбантов.

Той е на мнение, че в региона ни стагнацията е много голяма. Тежко е положението не само на жителите, но и на бизнеза. Малко са работещите фирми в Смолян, а и много от тях са избягали в големите градове или на морето. Според Налбантов проблемите се задълбочават, защото от една страна липсва добре работещ бизнес, а от друга няма кадри, които да работят в малкото останали фирми.

„Хората масово напускат града ни. Усеща се един спад и в покупателната способност. Да, колите са много, но на ден минават на преглед, примерно по 2-3“, добави още бизнесменът.

Дружеството „Чек ауто“ ООД от 10 години е на пазара, като основната дейност е годишни технически прегледи на моторни превозни средства. Собственици са Йордан и Илко Налбантови, които се занимават и със строителство. Засега промоцията за безплатните прегледи е за един месец, с тенденцията да бъде продължена за още един, в зависимост от интереса на хората.

Пунктът за прегледи се намира на ул. „Миньорски“, бившия гараж на „Редки метали“, на около стотина метра след Балиевата вода.

Елена Павлова

Коментари

коментара

Реклама