8-годишната Мартина Кондаклиева от Смолян стана Мини мис България

3405

8-годишната Мартина Кондаклиева от Смолян е победителка в националния конкурс “Little Miss Bulgaria”. Над 60 деца от всички краища на България се състезаваха за титлата от 9-ти до 13-ти септември в курорта Златни пясъци в суперлуксозния комплекс Аргищ партез.

Те мериха сили в категориите Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2019. Отборите на Варна, Шумен, Асеновград, София, Бургас, Несебър, Приморско, Раковски, Смолян, Плевен, Русе, Харманли, Пловдив, Севлиево, Велинград и Ловеч разказаха за родните си места, пяха, танцуваха и заразиха публиката със своя детски ентусиазъм, красота и приятелство.
Конкурсът с 25 годишна история и се провежда за първи път в морската столица Варна.

Децата прекараха четири дни изпълнени с изненади и забавления, и разбира се репетиции за предстоящия финал. Мартина Кондаклиева успя да се класира на финал в “Арт Фестивал” на конкурса и спечели златен медал със своя талант – спортни танци. Освен това, тя спечели и титлата “Малка Мис България” . 8-годишната красавица успя да грабне и специалната награда и стана лице на луксозния комплекс “Аргищ Партез”. Наградата беше връчена лично от спонсорите.

Спечелените отличия дадоха възможност на Мартина да представлява България в “Little Miss World“.

Малката мис България е дъщеря на известните смолянски треньори по спортни танци Васил Кондаклиев и Юлия Порязова. Тя танцува професионално и е шампионка на България за 2019 г., говори английски език и свири на пиано.

Коментари

коментара

Реклама