28-годишен нападнал младежи в училищен двор

1684
Снимката е илюстративна

28-годишен мъж от Чепеларе изкара две денонощия в ареста за хулиганство. Атанас М. е наказан по УБДХ от Районния съд в града за това, че нападнал безпричинно група младежи в двора на СУ „Васил Дечев“.

Същият ден – 2 август, Атанас бил в местността Таванчика за гъби. В раницата си носел бутилка вино и по път си пийвал.  Към 21,45 часа стигнал до града. Преминавайки през двора на училището се спрял при компания младежи. Без да бъде провокиран от нищо ударил с лакът един от тях. Младежът отскочил 3-4 метра от силния удар. След това Атанас нападнал и друго момче с ръка в гърдите, като ги попитал: „Вие ли сте келеметата на Чепеларе?“. Обиждал ги, наричал ги „лайнари“, „мърльовци“ и пр. “Какви са тия анаболни мускули? Ти ли си инспекторът на Чепеларе?“, “Искаш ли да ти забия едно коляно?“ – питал разяреният мъж.  Насочил се към младежът, хващайки ножа за дръжката, който висял на раницата му и се опитал да го удари.

Момчетата се уплашили от агресията на своя съгражданин. Част от тях тръгнали да търсят помощ от полицията, а другите подали сигнал на 112. След намесата на униформените Атанас бил задържан.

 

Коментари

коментара

Реклама